2012. február 22., szerda

Filmajánló - The Change Up

Először is sajnálom, hogy nem írtam egy hete, csak kicsit sűrű volt az elmúlt egy hét és laptop sem volt nálam. Na de igyekszem pótolni a lemaradást ill. az elmaradást :)
Nem éreztem magam ma túl jól úgy hogy filmeztem egy kicsit, plusz behoztam a lemaradásomat az általam nézett sorozatokkal. Ezért egy  filmajánlóval kezdeném a visszatérést ha nem bánjátok :)
A film pedig ami ma lenyűgözött, ahogy a címből is kitűnt a Testcsere.


Már régebben láttam a trailert és akkor eldöntöttem, hogy meg kell néznem, de nem volt elérhető,értékelhető minőségben, így csak most sikerült megnéznem. Egy kicsit féltem hogy gagyira sikeredik hisz volt már egy ehhez hasonló film a Nem férek a bőrödbe, de azt kell mondjam ez sokkal jobb lett (szerintem).

A film két barátról Mitch-ről (Rayan Reynolds) és Dave-ről (Jason Bateman) szól akik már gyerekkoruk óta barátok. Mitch egyedül él, élvezi az életet, fű, buli, rengeteg csaj és lényegében semmi gondja nincs, barátja Dave házas, 3 gyerekkel, gyönyörű feleséggel és remek állással. Látszólag nem elégedettek az életükkel és egy mámoros pillanatukban a másik életét kívánják és ekkor "csodák csodájára a jó tündér segítségével" testet cserélnek. Itt kezd viccesebb lenni a történet. A filmben feltűnik még Dave dögös felesége Jamie (Leslie Mann akit mellesleg nagyon csípek) is aki magányos a férje mellett és az asszisztense a szintén dögös Sabrina (Olivia Wilde).
A rózsaszínnel kiemelt szövegre kattintva az imdb-n lévő oldalra juthattok.

Érdemes megnézni mert egyrészt elég vicces, másrészt vannak benne nagy igazságok. Nekem volt egy párbeszéd ami nagyon tetszett, ez pedig az a rész amikor Jamei azt hiszi Mitch-el beszél pedig a férjével és elmondja neki a gondait. Egy szó mint száz nézzétek meg :)

Ízelítőnek pedig íme az előzetes:

 Testcsere előzetes

Láttátok már? Kinek hogy tetszett?

2 megjegyzés:

  1. Miután ajánlottad, megnéztem...
    És nagyon jó volt!!!
    Csak így tovább!:)

    VálaszTörlés