2012. február 2., csütörtök

Nails - Itt a piros, hol a piros

Kezdtem megunni az ezüstös lakkot, plusz már kezdett lepattogni. Élénkebb lakkozást akartam készíteni, így döntöttem az Essence color&go 60-as fateful desire árnyalata mellett. Ezt a Rossmann bevásárlásomkor szereztem. Nekem nagyon tetszik ez a sötét piros lakk. Mindig is közel állt a szívemhez a pirosnak az árnyalatai.  Azért, hogy egy kicsit feldobjam a gyűrűs ujjamra a NYC minute quick dry 248-as Manhattan árnyalatát festettem. 



Én általában megvagyok elégedve az essences lakkokkal, ennyi pénzért sztem abszolút megéri beszerezni egy-egy árnyalatot. Némelyik hamarabb lepattog, ezt nem tudom mi okozhatja, de engem speciel nem zavar annyira, mert általában úgyis újralakkozok 3-4 nap után :) 
A NYC-tól még nem rendelkezek túl sok lakkal, összesen 3 db van nekem, de azokkal meg vagyok elégedve. A Manhattan árnyalat amit használtam egy sötét bordó és szép fényes.

A lakkozást a szokásos módon kezdtem ITT már írtam róla.
Úgy éreztem egy réteg nem elég (bár így is nagyon szépen fedett), de én a biztonság kedvéért ráfestettem még egyet. Mind a két lakk esetében az első réteg elég hamar megszáradt, a második már kicsit lassabban. Nem kentem rá fedő vagy fény lakkot és így is nagyon szép fényük van. A vakuval készített képek adják vissza a valós színeket. A színük ahogy a képeken is látszik nagyon szép intenzív.
Remélem nektek is tetszik annyira mint nekem :)

Vakuval
Vaku nélkül
Vakuval

Vaku nélkül

Nektek, hogy tetszett?

2 megjegyzés:

  1. Szeretem mikor valaki nem csak a lakkozásra, de a körme formájára is figyel :] Ott a pirospont ;]

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépen köszönöm:)

    VálaszTörlés