2012. február 27., hétfő

Nails - Lila köd

A hétvégém sajnos nem úgy alakult ahogy terveztem. A párom is csak rövid ideig volt nálam és még a Kocsonya feszre is csak ma tudtam kimenni (ha még nem mondtam volna Miskolci vagyok:)).
Kicsit rohanós volt a mai nap is, kb indulás előtt egy órával festettem ki a körmömet.

Ilyen lett

A választásom ma a NYC expert last 250 Midnight Amethyst árnyalatára esett. Van pár lila körömlakkom, de ezt találtam a legsötétebbnek és most ehhez volt hangulatom. Egyébként ezt a lakot a múlt hétvégén vásároltam, mikor Pesten voltunk a párommal. Biztos lehet nálunk is kapni ezt az árnyalatot, csak eddig nem figyeltem fel rá :)

A festés a szokásos, egy vitaminos körömápoló, majd egy réteg alapozó lakk és rá a szín. Egy rétegben nekem nem tetszett, sőt nem is fedett annyira (vagy csak én lakoztam bénán :D). Úgyhogy egyértelműen kellett a második réteg. Az első réteg hamar megszáradt, de a második már nehezebben.
Sajnos azalatt a rövid idő alatt míg nem voltam itthon (3-4 óra) lepattant pár kisebb darab a körmömről. Ez betudható annak, hogy nem volt alapos a lakkozásom vagy hogy nem vártam vele eleget. Ugyanis nem szeretném azt gondolni, hogy még egy napig sem bírja.... Miután hazajöttem levágtam a körmömet, mert amúgy is akartam csak lusti voltam és  felvittem még egy réteget. Nekem sokkal jobban tetszik így, de sajna a képen nem adja vissza. Remélem csak a kapkodásomnak tudható be a lepattanás nem pedig, hogy 1 napot sem bír ki a lakk, mert akkor nagyon csalódott lennék.

Akkor jöjjenek a képek :)

NYC expert last körömlakk 250 Midnight Amethyst
2 réteg
felső:2 réteg        alsó:3 réteg



Nektek hogy tetszett, vannak NYC körömlakkjaitok?



2 megjegyzés:

  1. Szép, olyan..olyan vészjósló végzet asszonya feeling :D :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi:)Élőben még sötétebb. Így lassan 4 nap után, egy két lepattogás van a végeken, de azokat kijavítgatom mindig, mert annyira tetszik ez a szín:)

      Törlés