2012. február 13., hétfő

Valentine's Day

Nem tudom ki hogy van vele, de az évek során sztem kicsikét fel lett fújva ez az "ünnep". Az emberek be vannak zsongva és megy az aggódás, hogy mivel is lepjem meg a páromat, kapok e még olyan virágot amilyet szeret, ill tudom e egyáltalán milyet szeret :D Nos először is, nem az utolsó napon kell kétségbeesetten ajándék után rohangálni, hanem érdemes előtte napokkal, vagy akár egy héttel letudni, és a virág vagy virágcsokrot is előre megrendelni, hogy tudjon velünk kalkulálni a virágos és szép csokrot készítsen. Mint sokan mások én szintén úgy gondolom, hogy nem csak ezen az egy napon kell kimutatni mennyire szeretem a páromat. De ennek ellenére engem is elért ez a "Valentin láz" így csináltam hozzá kapcsolható sminket, ami szerintem illik erre az alkalomra. Sajnos én nem tudom ezt a napot a szerelmemmel tölteni, de helyette ott lesz a hét második fele amikor vele lehetek :) (Szeretlek és már nagyon várom)


Holnap Valentin nap így még időben sikerül feltöltenem az aktuális sminket amit erre az alkalomra készítettem. Először egy step by step-et szerettem volna készíteni, ill. azt is csináltam csak a képek nem adják vissza a színeket szépen, így nem azt töltöttem fel. Igyekszem megoldani a problémát és majd olyan sminket is feltenni.
Legyetek kíméletesek a képeket illetően, ez az első ilyen próbálkozásom, tartok is tőle mert nem vagyok egy fotogén alkat :D Sőt a képek minősége is hagy kívánni valót maga után, mivel lámpa mellett este készítettem őket.
 
A legtöbb Avonos termék amiket használtam (ha érdekel titeket részletes listával kiegészítem majd a bejegyzést).
A szemsmink alapja egy bézs árnyalat volt, majd arra került a Rimmel egy krémes szemhéjfestéke pezsgő árnyalat talán (enyhén csillámos), a szemem külső 1/3-ra sötét lilát vittem fel, majd erre egy mély rózsaszín amit a szemem 2/3-ra vittem fel. Ezeket összedolgoztam, majd a széleket is, hogy ne legyenek éles határvonalak. A belső szemzugba egy világos rózsaszínes árnyalat került. A szemöldökcsontra pedig szintén a pezsgő árnyalat. Szemceruzával kihúztam kicsit a szememet majd az alsó szempilla tövekre a sötét lila árnyalatot vittem fel az essence tus ecsetének segítségével. Végül pedig szempillaspirál.

Akkor jöjjenek a képek:




Avon Color Trend Pink Sunrise (kedvenc)








Ha lehet ilyet mondani akkor mindenkinek kellemes Valentin napot kívánok előre is. Akik azért töltik egyedül, mert nincs barátjuk ne keseredjenek el előbb utóbb rájuk fog mosolyog a szerelem, akik azért töltik egyedül mert épp nincs velük a szerelmük (ahogy én is) azok pedig végképp ne szomorkodjanak hisz ha ezen a napon nem is de később találkoznak és pótolják :) Semmiképp sem szabad otthon keseregni, tessék kimozdulni barátokkal, barátnőkkel és máris jobb lesz a kicsi lelkünknek és rájövünk, hogy nem is vagyunk egyedül.

Szerintetek milyen lett? Ti "megünneplitek" a Valentin napot ill. van kivel ünnepelni?



2 megjegyzés: