2012. március 2., péntek

Avonos zsákmány

Tegnap délután becsengetett a postásbácsi és meghozta az Avonos rendelésemet :) Már nagyon vártam, mert rendeltem két körömlakkot és kíváncsi voltam élőben milyen színűek is lesznek. Mivel a katalógusos rendelés mindig rizikós egy kicsit. Most megmutatom nektek miket is rendeltem.

íme a szerzemények még csomagolásban


Nem ez az első rendelésem tőlük. Már egy ideje "tanácsadónő" vagyok. Az én esetemben ez annyiban kimerül, hogy magamnak rendelek termékeket ill. a család és pár barátom megnézi a katalógust.
Van pár dolog amiket nagyon szeretek tőlük, ilyenek például a naturals testápolók és még pár siminktermék amikről majd részletesebben olvashattok nálam. Akkor lássuk kicsit részletesebben őket.


kicsomagolva
A rendeléseim között szerepelt egy bőrnyugtató hatású alapozó Cream árnyalatban (amit már nem először vásároltam), egy Jillian Dempsey professzionális szemceruza black, egy Color Trend korrektor Light árnyalatban, egy szájfény Pink nectar árnyalatban, egy super shock max szempillaspirál black árnyalatban, valamint  két körömlakk, egy gyorsan száradó strawberry és egy hosszantartó decadence árnyalatban.

Bőrnyugtató hatású alapozó Cream

Color Trend korrektor Light

Színmegújító szájfény a teltebb ajkakért Pink Pucker

Super shock max szempillaspirál Black

Jillian Dempsey professzionális szemceruza Black

Hosszantartó körömlakk Decadence      Gyorsan száradó körömlakk Strawberry


 Ti szoktatok rendelni az Avontól? Melyik körömlakkot próbáljam ki előbb?



4 megjegyzés:

  1. Igen, én is tanácsadónő vagyok! Nekem is ma érkezett meg a rendelésem. :P Én először a gyorsan száradó körömlakkra lennék kíváncsi! :)
    sparkling-nails.blogspot.com

    VálaszTörlés
  2. Az Avon egyik legregebbi tanacsadoja vagyok,javaslom,hogy els ore vegezzetek el az Avon smirk és szepsegapolasi tanfolyamait!Kepzes nélkül nemigen vagytok " tanàcsadók"!

    VálaszTörlés
  3. Idézőjelbe tettem h "tanácsadónő" vagyok, pontosan azért mert NEM tartom magam annak, ugyanis nem kereskedem vele, csak magamnak és családnak vásárolok. Plusz egy két barátnőm szokta kérni h megnézhesse a katalógust. De ha rendesen elolvastad a bejegyzést láthattad h ott is leírtam.

    VálaszTörlés
  4. Kedves nagy tanácsadó! Te meg végezd el a középiskolát és érettségizzél le magyar nyelvből, mert a helyesírásod mellett a szövegértéssel is problémáid vannak!

    VálaszTörlés