2012. július 10., kedd

Avon Solutios revitalizáló éjszakai krém - válemény

Ma bemutatnom nektek a jelenlegi kedvenc éjszakai krémemet, ami nem más mint az Avon Solutions temékcsaládjából a beautiful hydration. Mivel már a második tégelyt használom el, azt hiszem eléggé kitapasztaltam már :)


A tégely 50 ml nem túl sűrű, lágy krémet rejt, aminek sztem kimodottan kellemes friss illata an. Nehezen viselem el az acomon az erős illatú termékeket, így ez is szempont volt hogy hosszútávon megtartom e :)
A csomaolása sztem nagyon igényes, minig is szerettem az üvegtégelyes termékeket.

A krém hidratálást és táplálást ígér a fakó és száraz arcbőrnek (amire az enyémnek nagy szüksége is van), tapasztalataim alapján ennek nagyon is eleget tesz.



Esténként arctisztítás után szoktam bekenni vele az arcom, viszonylag hamar be is szívódik és kellemes érzetet nyújt a bőrömnek, rögtön érzem hogy puhább. Kicsit fényes lesz tőle az arcom, de mivel este alvás közben tevékenykedik a krém, így ez egyálltalán nem jelent gondot . Egyálltalán nem nehezíti el az arcomat, ami szintén nagyon fontos nálam.
Ugyebár ez egy éjszakai krém viszont én néha néha nappal is beszoktam kenni vele az arcom, mikor nagyon száraznak érzem, nemtehetek róla egyszerűen imádom ezt a krémet :)


Nem túl sok Avonos arcápolót használok ezt viszont nagyon megszerettem, ezért megvettem a nappali krémjét is, viszont azt túl sűrűnek találtam, nehezen is szívódott be, ráadásul nagyon gyorsan fel kelett kenni, mert ha sokat szöszmötöltem vele, olyan volt mintha elkezdene hámlani az arcom.
Nemtudom hogy a krém kezdett egybeállni vagy mi volt a baj de egyszerűen borzasztó volt. Így nem tudtam elviselni az arcomon, nem is használom már.


Ti használtok Avonos arcápolókat? Mik a tapasztalataitok?

3 megjegyzés:

  1. AzAvon krémek az egyik legjobbakÉn nem vagyok màr husz éves,de a Solution Ultimate aranykrém és szérum csodàt tették.

    VálaszTörlés
  2. Anyukám is erőszeretettel használja őket :)

    VálaszTörlés
  3. Én befürödtem az enyémmel!Mondjuk nekem az sensitive botanicals éjszakai változata van meg,de nagyon rossz!2x próbálkoztam vele, de reggelre apró pattanások jelentek meg az arcomon:( Sajnálom, mert én is jókat hallottam róla...

    VálaszTörlés