2012. augusztus 3., péntek

Vegyes Haul + csomag

A múlt héten megérkezett a maradék e-bayes rendelésem is plusz vásárolni voltunk a családdal, úgyhogy most boldogság van rendesen.


Belátogattam a Müllerbe is, fogyóban van a parfümöm így rögtön megakadt a szemem a vattacukros parfűmöm. Wowww mondom ez kell annyira jó hogy huhhh, 990.- ért meg simán jó, ha nem túl tartós akkor is. Később jutott eszembe, hogy megveszem a Beyonce - Heat Rush edt változatát, mert annyira megszerettem mikor volt. Fogkrém is fogyóban volt így vettem azt is és komolyan modnom ez eddig a legjobb, sokáig érzem frissnek a számat utána. Essence szemöldökcsipesz, hát sok jót halottam róla gondoltam kipróbálom. Plusz mivel az essence -nél már nincs az a világos szemöldökceruza amit használtam, így kipróbálom a Catrice világosbarnáját (a képen kicsit sötétnek tűnik de egyáltalán nem az).



A New Yorkerben ráakadtam pár nagyon kedvező árú darabra. Először az ingen akadt meg a szemem, sztem nagyon jó színe van. Aztán mikor felpróbáltam elég átlátszónak bizonyult, így kerestem hozzá atlétát és szerencsére találtam is :)

már csak ez az egy XS-es volt 890.-
890.-
Ilyen homok színe van és annyira megtetszett hogy nem hagyhattam ott 1500.-   

Bementünk a Deichmann-ba is, ahol épp olyan akciójuk van, hogy ha 2 leárazott cipőt veszel a másodikat féláron adjak, ha hármat akkor a harmadikat ajándékba (persze mindig az olcsóbbik cipőre van a kedvezmény).
Sikerült találnom egy cuki balerinát és egy Nike sportcipőt is, aminek az ára nagyon kedvező volt, mindössze 5000.- Ft mert utolsó darab volt. Még sose fordult elő hogy ilyen szerencsém legyen, félve próbáltam fel mivel 36-os volt, nekem meg inkább 7-es cipők jók, de szerencsére pont jó volt, így jött velünk ő is :)
Anyukám talált magának egy papucsot, így az ő cipőjét ajándékba kaptuk. Ahogy jöttünk ki, a pénztárnál elkezdtem nézegetni a pénztárcákat és megakadt a szemem az egyiken, mert olyan kis könnyűnek tűnt 4000.- helyett 990.- be került, úgyhogy úgy döntöttem ennyiért nem hagyom ott. (bár kíváncsi lennék ugyan ki adna érte 4000.-et).

3990.-

4995.-

990.-



A végére hagytam az e-bayes nyakláncokat, nekem nagyon tetszik mindegyik sztem jó vásárt csináltam.
Durván két hét alatt értek ide, gondosan bevoltak csomagolva buborékos fóliába és a boríték és bubis volt.

0,66$                              1,25$                                  1,02$

Ti voltatok mostanában vásárolni? Ha igen hol és miket vettetek?


2 megjegyzés:

  1. Szia nagyon jó cuccokat vettél :)
    Főleg a Nike cipő tetszik !!
    Esetleg betudnád linkelni hogy az ebayes cuccokat honnan rendelted ?
    Előre is köszi !

    VálaszTörlés
  2. Szia, örülök hogy tetszenek :) Én is annak örültem a legjobban :)
    tőle vettem a csontváz emberkét http://myworld.ebay.com/sanwood7/&_trksid=p3984.m1439.l2754
    tőle a kis erszényest http://myworld.ebay.com/sanjewelry/&_trksid=p3984.m1439.l2754
    tőle pedig a mini Eiffel tornyosat http://myworld.ebay.com/sanwoodseven/&_trksid=p3984.m1439.l2754
    mindegyiket aukción sikerült megvennem!:)

    VálaszTörlés