2012. május 31., csütörtök

Filmajánló - Hófehér és a vadász

Ne haragudjatok, hogy régóta nem írtam és azért se hogy nem szépség témában térek vissza. Kicsit sűrű heteim voltak, vizsgák és a munka eléggé lefoglaltak. Az elkövetkezendő egy két-hetem továbbra is hasonlóan fog alakulni, így nem lesz sok időm blogolni, de igyekszem nem eltűnni, legalább heti 1 bejegyzést írni.
Na tehát mint tudjátok elég nagy film és sorozat fan vagyok, így ha nem bánjátok továbbra is megosztanám veletek a véleményemet ilyen témában is.


A minap sikerült megnéznem a Hófehér és a vadász című filmet, amit mellesleg már nagyon nagyon vártam !!! A trailer alapján egyértelműen a "Látnom Kell" listámra került, tűkön ültem h elérkezzen a várva várt május 31. és kiderüljön, hogy nagyobb e a füstje mint a lángja vagy pedig valóban egy minőségi filmről van szó.

Jelentem nem csalódtam (annyira), be kell vallanom jobbra számítottam. Na nem kell megijedni egy elég jó filmet kapunk, amely képileg gyönyörű és minőségileg sem rossz. Az én problémám  annyi csupán, hogy pörgősebb filmre számítottam, elég vontatottnak éreztem a filmet és kiszámíthatónak.
Az alap story adott, kapunk Hófehérkét, törpéket, herceget, vadászt és boszorkányt, Kicsit Másképp :)  Lesz menekülés, alma és csók is. Valamint megkapjuk a vadász szerepében Thort azaz Chris Hemsworth-ot, igaz nem lesz nála a kalapács, de fejszéje az van ééésss használni is tudja, majdnem olyan ügyesen mint az előbbit :) Kicsit féltem h Kristen Stewart hasonlóan uncsi lesz mint a Twilight-ban, de felülmúlta az elvárásaimat, Vegyesek az érzéseim a leányzóval kapcsolatban. Eléggé mélabús kisugárzása van és nem is igazán csípem, de vmiért mégis lenyűgöz. A boszorkányunkat pedig nem más alakítja mint az egyik kedvenc színésznőm, Charlize Theron. A filmben ő volt a kedvenc karakterem, ő azért megtudott lepni egyszer kétszer. Annyi mindent írnék még a filmről, de az spoilernek minősülne, úgyhogy majd ha eltelt egy pár hét kiegészítem a bejegyzést.

Összességében azoknak ajánlanám, akik látni akarnak egy klasszikust viszonylag új külsőben. Ne számítsatok nagy túl sok romantikára, hálaistenek nem arra van kiélezve a film, aminek én kimondottan örülök, sőt az is tetszett h nem tipikus vége lett...

Íme a magyar plakát, de a fentebb látható képpel is találkozhattok a mozikban.


Valamint a trailer ha vki még nem látta volna:



Aki megnézi feltétlenül írja meg a véleményét, kíváncsi vagyok nektek hogy tetszett.


3 megjegyzés:

  1. Majd megnézem... . Vicces h. a gonosz boszi szebb, mint a Hófehér.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem akkor én is megnézem majd, pedig voltak kétségeim...

    VálaszTörlés
  3. Elég sok helyen lehúzták, én is többet vártam tőle, de akkorát azért nem csalódtam :) plusz a film végén az a zene wááááá imádom :)

    VálaszTörlés