2012. október 5., péntek

Filmajánló - Savages

A minap sikerült megnéztem meg a Savages c. filmet a moziban. Már eléggé kíváncsi voltam rá ugyanis, Blake Lively nyár óta posztolgatja facebookos adatlapjára a forgatáson készült fotókat, előzeteseket és minden egyebet.




Oliver Stone rendezte a filmet, akinek a nevéhez főződik pl. a Tőzsdecápák, Nagy Sándor a hóditó, Minden héten háború.  A filmben pedig olyan nevekkel találkozhatunk mint pl, Salma Hayek, Blake Lively, John Travolta valamint Taylor Kitsch.
A történet a következő: Ben, Chon és O egy különleges kapcsolatban vannak, sajátos módon szeretik egymást. Ben egy nagyon békés botanikus, Chon pedig egy volt tengerészgyalogos, ők ketten feltalálták a világ legjobb marihuánáját, így egy jól menő kis vállalkozásuk van. A probléma ott kezdődik mikor a mexikói Baja kartell nagyon szeretné ha Benék társulnának velük Természetesen a fiúk hallani sem akarnak az ötletről, mire a kartell feje Elena úgy dönt kell a fiúknak egy kis motiváció, azt veszi el tőlük amit a legjobban szeretnek, O-t...

Így leírva lehet h kicsit uncsinak tűnik, de higgyétek el nem az. Nem egy csajos film az tény, tele van brutalitással és szenvedéllyel, nem egyszer maradt tátva a szám h ez most komoly?! Leírhatnám részletesen h miről szólt a film, mik történtek, de nem szeretnék semmit sem lelőni előre...
Nem tudom azt mondani rá egyértelműen h tetszett, mert az azt jelentené h tetszettek a filmben megtörtént kínzások is és egyéb brutalitások, ami egyértelműen nem. DE igen, jó film volt.!!!

A kedvencem benne Elena volt, furcsa volt Salmat egy ilyen szerepben látni, de nagyon jól hozta a karaktert szerintem. Akit viszont nagyon utáltam az a jobbkeze Lado, számomra nagyon visszataszító egy ember, mármint a karaktere. Fúj fúj fújjj.

Nézzétek meg jó lesz és senkit se tántorítson el h feliratos a film, tökéletesen követhető a szöveg és élvezhető a film!


Egy pár fotó a filmből, vmint egy előzetes.

Hivatalos plakát

Blake Lively

Taylor Kitsch                                           Blake Lively                              Aaron Taylor-Johnson

Taylor Kitsch                                                                       Aaron Taylor-Johnson

Előzetes:


Ha megnézitek a filmet feltétleműl írjátok meg a véleményeteket!


1 megjegyzés: