2012. április 30., hétfő

Sorozatajánló - New Girl

Ebben a bejegyzésben nagyító alá veszem a New Girl -t.  A sorozat 2011 szeptemberében debütált a Fox amerikai tévécsatornán. Az első trailer nagyon felkeltette az érdeklődésemet, így egyértelmű volt, hogy kap egy esélyt a sorozat :)


A sorozat műfaja sitcom (ha rá kattintotok a szóra találtok hozzá magyarázatot). A részek 22 percesek, tehát egyáltalán nem hosszúak, eléggé egyedi humora van a részeknek. Nekem is kellett idő még hozzászoktam, főleg Zooey énekléseihez :D 

Kedvcsinálónak itt az első trailer:


Szereplők:  Jess - Zooey Deschanel
                    Shcmidt - Max Greenfield
                    Cece - Hannah Simone
                    Nick - Jake M. Johnson
                    Winston - Lamorne Morris


Jess egy aranyos általános iskolai tanár, aki megakarta lepni a barátját egy sztriptízzel, de ő lepődött meg mikor kiderült, hogy megcsalja a pasija. Elmegy egy lakás hirdetésre, amiről azt hitte 3 lány adta fel, de helyette kiderül, hogy 3 pasi: Nick, Smidt és az edző. Utóbbit, Damon Wayans Jr. alakítja és csak a pilotban látható. Igazából nem értem mért cserélték le. Valójában nem egyszerű színész csere történt, hanem a karaktert is leváltották. Így a második résztől kerül képbe Winston, aki egy régi barátja a srácoknak. Persze feltűnik a színen Jess modell barátnője Cece, akiért nagyon rajonganak a fiúk. Az ő mindennapjaikat követhetjük nyomon és elég viccesek ezek a mindennapok :)




 A Jess-t alakító színésznő nem más mint Zooey Deschanel, akit ismerhetünk pl. a nagyon vicces Új fiúból.

Jess egy nagyon hóbortos, vicces, kedves és olykor furcsa lány. Az életet teljesen pozitívan látja. Olyan mint egy gyerek. Viselkedése nem mondható normálisnak inkább meglehetősen furcsa, de nagyon szeretnivaló és bájos.
Nem szeret konfrontálódni ilyenkor énekléssel próbálja oldani a feszültséget, ami elég idegesítő a többiek számára.






A Nicket alakító Jake M. Johnson -t személyszerint én nem ismerem más filmekből.

A karakter akit alakít egy bárban csapos. Régen jogi egyetemre járt de otthagyta, mert elege lett. Jess - hez hasonlóan ő is átesett egy fájdalmas szakításon, amit még mindig nem tud feldolgozni. Pedig már elég régen volt. Alapbevetően Nick egy elég pesszimista és lusta pasi. Rendszeresen használja Smidt dolgait amit persze nem tesz vissza a helyére. Ezek melett viszont rettentően szereti a barátait.



 
Smidt szerepében Max Greenfield, akiről szintén nem sokat tudok.

Smidt egy igazi Don Huan, ill . azt hiszi hogy az :)
Nagyon igényes a külsejére, mindenből nagyon drága dolgokat vásárol.
Egy olyan cégnél dolgozik ahol ő az egyetlen férfi ezért meglehetősen sok gúnyolódásnak van kitéve.
Ezek melett hatalmas nőcsábász, vmiért mindig sikerül megfűznie a csajokat, a maga furcsa bájával :D
Cece-ért is nagyon oda van, mindig próbálkozik nála, de hiába vagy lehet h nem hiába... :)




Cece szerepében Hannah Simone, aki megint csak nem ismerős nekem sehonnan.

Cece egy modell és Jess legjobb barátnője.
Nagyon szép és okos nő is egyben, mindig jó tanácsokat ad Jess -nek és nagyon védelmezi őt, mert tudja hogy naiv és sokan kihasználják ezt.
Nagyon céltudatos és határozott, ezáltal tudja hogyan érje el a dolgokat.
Smidt rendszeresen udvarol neki, több kevesebb sikerrel.






 A Winston -t alakító színész Lamorne Morris, aki számomra színtén ismeretlen. 

 Winston visszatér Lettországból ahol híres kosárlabdázó volt.
 Eléggé kiborította hogy ott kellett hagynia a kosarazást, de új munkát kell találnia, az a baj hogy mindent nagyon hamar megun. Nagyon versengő személyiség.












 Összességében nekem eléggé tetszik a sorozat, mondjuk nyilván tetszik különben nem nézném. Kellett valami kimondottan vicces sori is. Nem egy jó barátok, hisz nagyon különböző a humoruk. Viszont hamar megkedveli az ember a karaktereket. Egy rész csupán 22 perc...
Mindenkinek bátran ajánlom. Tudom tudom Zooey éneklése nagyon nagyon idegesítő, de hozzá lehet szokni, plusz ahogy halad a sorozat egyre kevesebbet csinálja :D
Végezetül pedig itt egy kritika a sorozatról http://fps.freeblog.hu/archives/2012/04/15/New_Girl__Altalanos_kritika/ ami tükrözi hogy azért jól látom a dolgokat :)


Nézi valaki rajtam kívül, ill mi a véleményetek róla.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése