2012. május 5., szombat

Mini haul

Egy késő esti bejegyzés, remélem még van itt vki és nem ment el mindenki bulizni :)
Tegnap elmentünk a párommal vásárolni, mivel úszónacit szeretett volna venni. Hát nem csak azt vettünk :)


Közben rájöttem, hogy sajnos nem fotóztam le a naciját, de majd teszek fel róla képet ha gondoljátok.
Végül is a H&M-ben sikerült megtalálnia az igazit, nekem nagyon tetszik. Vízszintesen csíkozott, fehér alapon alul kicsi kék, felül egy nagy narancs és kék csík, szerintem kis bohókás a naci és nem mellesleg nagyon jól áll neki :)  A hivatalos oldalról hoztam képet, hogy tudjátok melyikről van szó:

H&M úszónaci

Én csak futólag néztem szét sajnos, de iszonyat sok jó rucit láttam leárazva, a héten valószínűleg belátogatok még, a Joy napokon mindenképp. Viszont sikerült vásárolnom két Rimmel körömlakkot a Rossmannban, épp le voltak akciózva 499 Ft-ra. A C&A-ban pedig bizsu akció van, így megkukkantottam én is a kínálatot. Eléggé le voltak rabolva sajnos, de így is sikerült vennem két karláncot és egy gyűrűt, 250Ft volt darabja. Már van egy ilyen lila gyűrűm csak sajnos elnéztem anno és nagyobbat vettem, most szerencsére ügyesebb voltam. A virágos karkötő szerintem nagyon kis aranyos, bár a "kapcsával" vmit majd csinálnom kell nehogy elhagyjam menet közben. A baglyos virágos kulcsos leveses karkötőbe azonnal beleszerettem, egyszerűen meseszép :)
A kedvenc könyvesboltomba is betértünk, a Párizs útikönyvet a barátom vette az anyukájának. Én anyukámnak vettem  Agatha Christie: Nem csalás, nem ámítás c. könyvét anyák napjára, mivel nagyon szereti a könyveit. Az a baj, hogy lassan Agatha összes könyve megvan anyunak, így egyre nehezebb könyvet találni neki :) A vámpírnaplókat pedig magamnak vettem. Nagy rajongója vagyok a sorozatnak, így kíváncsi vagyok mennyiben tér el a könyvtől, igazából a True Blood könyvsorozat 9-es kötetét szerettem volna megvenni, de sajnos nem volt :(

Most pedig jöjjön sok sok kép a szerzeményekről :)


ékszerek

200 Princess Pink                                         220 Star Kissed





 Majdnem elfelejtettem lefotózni a mai örömömet, mert hogy ma elmentünk egy másik Alexandrába és ott szerencsére volt 9-es kötetet, így gyorsan meg is vettem. Jaj de jó jajj de jó :))
Tudni kell rólam, hogy imádom a True Blood könyvsorozatot, úgy egy hete olvastam ki a Por és Hamut (8-as kötet) és már másnap nagy hiányérzetem volt, hogy még nincs meg a kövi könyv. Egy hétig bírtam...

Ha tetszett a bejegyzés iratkozzatok fel, nyomjatok egy like-ot facen! :)


Ti olvassátok valamelyik könyvet?


3 megjegyzés:

  1. Nagyon szépen köszönöm :)

    VálaszTörlés
  2. Annyira örülök, mikor találok márkásabb körömlakkot, mint pl. te a Rimmelt olcsón, mert alapáron drágán nem venném meg, de így meg tök jók! :)

    VálaszTörlés
  3. Igen igen én is így vagyok vele, 8-900 ft-ot nem adnék ki érte, de így teljesen jó :)

    VálaszTörlés