2012. július 29., vasárnap

Filmajánló - Csempészek + meglepi

Előre közlöm, hogy a bejegyzés végén van egy trailer ami kimondottan a csajoknak szól nem kapcsolódik a címhez és nem ismerek olyan nőt aki azt mondaná  hogy nem jó pasi a főszereplő.... :))

Kicsit sok a munka az elmúlt héten, így elég későn sikerül hazaesnem, napközben ill. inkább kora délelőtt (mivel sajnos 11 körül sikerül csak felkelni) pedig mindig akadt valami dolgom így nem tudtam írni. Most szólok aki nem szereti az egyre inkább sokasodó filmajánlós bejegyzéseimet annak kicsit várnia kell sminkes és hasonló posztokra, mert sajnos olyanokra most nincs időm. Persze nem csak filmes postok lesznek nem kell megijedni csak annyi, hogy most haul, heti képözön  és sorozat kibeszélős írásokat várjatok tőlem.
Tudom hogy beauty témában kéne többet írnom, de már az elején is felhívtam rá a figyelmet, hogy nem csak a csajos témák érdekelnek, remélem ezért nem veszitek a fejemet, de igyekszem mindenki olvasási vágyát kellőképpen táplálni.
Amerikai plakát (sztem ez jobb)


Magyar plakát

Nah akkor ugorjunk is a kis bejegyzésem főszereplőjére a Csempészek című filmre. Sajnos anno a mi mozink nem kapta meg a filmet, így ki kellett várnom, hogy kijöjjön dvd-n. A minap sikerült megnéznem, sajnos két részletben időhiány miatt (ilyen még sohasem fordult velem elő).  Azt kell hogy mondjam nem rossz nem rossz, sőt kimondottan jó. Tudom tudom hogy a legtöbb filmről pozitív a véleményem, de mit tehetek ha ilyen jól választok :D
Kapunk egy 139 perc akcióban és drámában nem szűkölködő filmet. Lerágott sztori hogy a rossz fiú jó útra tér, feleség, gyerekek szép jövő, ám probléma adódik és meg kell csinálni még egy nagy balhét. Nagy vonalakban ez a story, de ha megnézzük nem csalódunk. Pláne mert 3 elég jó színész játszik benne.
Főszerepben Mark Wahlberg, bájos neje Kate Beckinsale és a legjobb barát Ben Foster. Utóbbira valamiért mindig sérült szerepet osztanak, komolyan még nemláttam olyan filmet amiben ne lett volna lelkileg tropa. Összességében azt tudom mondani aki szereti az akció drámákat annak kötelező, semmi nyál nincs benne, tele van kőkemény drámával és akcióval. Van benne olyan jelenet, hogy azt hittem elsírom magam és rendesen izgultam hogy basszus most mi lesz és olyan is amikor csak néztem hogy ez meg WTF???utána meg OMG. Szóval okoz meglepetéseket rendesen, aki teheti nézze meg.

Kedvcsinálónak a trailer:

Csajok ezt mindenkinek látnia kell!!!!! :))


Nah jó még egy képet is kaptok csak hogy a kedvetekben járjak, nyálcsorgatás indul :)




Láttátok már ezt a filmet? Szeretitek ezeket a bejegyzéseimet?


2 megjegyzés:

  1. A Magic Mike-ot már láttam és borzasztóan tetszett... ami nem is csoda, hisz tele van jó pasikkal :D A másik filmet meg biztosan megnézem :)

    VálaszTörlés
  2. De jó neked, nálunk még nem adják, aug 9-től fog menni ha jól tudom. Remélem neked is fog tetszeni annyira mint nekem :)

    VálaszTörlés