2012. február 7., kedd

Filmajánló - What's your number?

Tegnap sikerült megnéznem a What's your number? (Számos pasas) című filmet, így gondoltam megírom nektek hogy nekem mennyire tetszett :) (senkit ne tévesszen meg az 5.6 pont az imdb-n, mert jobb!)


 Anna Faris a főszereplő, akit már ismerhetünk a Horrorra akadva, Tökös csaj, A házinyuszi című filmekből. Vannak jó és kevésbé jó filmjei (de ez csak az én véleményem). Szerintem egy nagyon vicces és csinos nő, akinek van egy tipikus szőke kisugárzása. Akármelyik filmjét láttam mindegyikben butóca vicces szőkét alakított. Ebben a filmeben kicsit okosabbnak tűnik (na de nem olyan nagyon):) Filmbéli partnere az iszonyatosan jóképű és szexi Chris Evans, akit ismerhetünk Az Amerika kapitánya, Fantasztikus 4-es, Mobil című filmekből.

Ally már túl van jópár pasin, de sehogy sem találja az igazit, egy újságban arra bukkan, hogy a nők átlagosan 10,5 pasival szexelnek életük során és aki 20 fölé megy az egyedül végzi. Kétségbeesetten elkezdi összeszámolni hány pasival is volt eddig és a végeredmény nem teszi boldoggá. Eldönti nem fekszik le több pasival hanem sorraveszi az exeit is reméli valamelyik volt a nagy Ő, csak ő elsiklott felette...ehez dögös szomszédja Colin segítségit kéri. El is kezdik felkutatni a volt pasikat és közben rengeteg időt töltenek együtt....:)

Nem szeretném lelőni a lényeget, kb úgyis sejtjük, hogy mi fog kisülni belőle. Ennek ellenére nagyon is érdemes megnézni. Elég vicces és romantikus is egyben. Nekem nem kevés mosolyt csalt az arcomra.

A film lényege, hogy a boldogság lehet, hogy ott van előttünk csak nem vesszük észre. Nem mindig másnak kell megfelelnünk, legyünk azok akik lenni szeretnék és csináljuk azt ami boldoggá tesz. Mindenkinek kell adni esélyt mert okozhat meglepetést, és nem feltétlenül kell előre ítélkezni...

Ajánlom azok figyelmébe akik szeretnének egy vicces, romantikus (de nem csöpögős), 2 órás jó kis vígjátékot.Két dolog miatt éri meg látatlanban, a két főszereplő miatt. Az egyiken jót nevet az ember a másik pedig mégis csak Chris :)

Itt egy kis ízelítő:

What's your number? trailer


Látta már vki?Nektek hogy tetszett?








4 megjegyzés:

  1. Láttam, nem is egyszer, nagyon bejött :)))

    VálaszTörlés
  2. Örülök hogy neked is tetszett :))

    VálaszTörlés
  3. Én is láttam, és nagyon tetszett :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem is tetszett, ráadásul barátnőm ajánlására néztem meg, mert neki is bejött! :)

    VálaszTörlés