2012. február 11., szombat

Mákos-Fahéjas szappan

Még karácsony körül kaptam a páromtól ezt a mákos-fahéjas szappant. Úgy néz ki mint egy ínycsiklandó süti, nagyon kis cuki :) Azóta kisebb nagyobb kihagyással használom így úgy érzem megérett arra, hogy véleményt írjak róla.

Íme a mákos-fahéjas szappancsoda

Sétálgattunk a plázában mikor megláttunk egy idős hölgyet egy asztalnyi "finomság" mögött. Először azt hittük, hogy sütiket vagy vmi hasonló édességet árul, de mikor közelebb értünk kiderült hogy szappanokról van szó :) Az illatuk vmi fantasztikus volt (a legtöbbnek), mindegyik előtt volt egy kis kártya, névvel és hogy mire ajánlják.

Én igazából illat alapján választottam, ennek a szappannak tetszett legjobban az illata. Majd elolvastam, hogy a cellulitisz kezelésére alkalmas. Előre fel voltak vágva, 100 g-os darabokra. Az ára olyan 800 Ft körül volt (már nem emlékszem pontosan). Amikor hazajöttünk ketté vágtuk, mert túl nagynak találtuk.

Elég kemény az állaga, mint ahogy egy szappan lenni szokott:) Használat közben még intenzívebb lesz az illata, nem kell hosszú idő ahhoz, hogy könnyen habosítható legyen és nem is kell belőle túl sok. A mák darabkák segítségével leradírozza az elhalt hámsejteket. Az illata sokáig megmarad, és iszonyatosan kellemes (legalábbis szerintem). Én feszesebbnek is éreztem a bőrömet utána, nem szárított.





Összességében én meg vagyok vele elégedve, nekem tetszett és ha fogom még látni a hölgyet valószínűleg veszek még belőle:)


Próbáltatok már ilyen szappant?

2 megjegyzés:

  1. oliviaszappan.hu ;) szerintem ez az amit te keresel:)én itt rendeltem szintén ugyanilyen szappant:)

    VálaszTörlés
  2. Igen ez tényleg ugyanaz:) köszönöm a címet:)

    VálaszTörlés